ماه گذشته قاسم سلیمانی از ایران در سپاه پاسداران’ نخبگان سپاه قدس کشته شد در حمله پهپاد به دستور رئیس جمهور دونالد مغلوب ساختن پیشی جستن در فرودگاه بین المللی بغداد

ما انجام یک عملیات عملیات در یمن که با موفقیت حذف شده قاسم al-Rimi یک بنیانگذار و رهبر القاعده در شبه جزیره عربستان. عکس/AFP
واشنگتن دی سی: کاخ سفید روز جمعه اعلام کرد کشتار القاعده رهبر قاسم al-Rimi و معاون او Ayman al-Zawahiri در مبارزه با تروریسم و عملیات انجام شده توسط نیروهای آمریکایی در یمن. قاسم al-Rimi است رهبر ترور سازمان در شبه جزیره عربستان.
“در این جهت از رئیس جمهور دونالد مغلوب ساختن پیشی جستن از ما انجام یک عملیات عملیات در یمن که با موفقیت حذف شده Qasim al-Rimi یک بنیانگذار و رهبر al-Qa’ida در شبه جزیره عربستان (اتریش) و یک معاون به al-Qa’ida رهبر Ayman al-Zawahiri” کاخ سفید توییت بخوانید.
این مقامات آمریکایی ادعا کرد که Rimi جنایات علیه غیر نظامیان در یمن و انجام چندین حمله به نیروهای ایالات متحده. “تحت Rimi, اتریش متعهد نامعقول خشونت علیه غیرنظامیان در یمن و به دنبال انجام و الهام بخشیدن به حملات متعددی علیه ایالات متحده و نیروهای ما” بیانیه بخوانید.
کاخ سفید اظهار داشت که واشنگتن ادامه خواهد داد برای حفاظت از منافع مردم آمریکا و متحدان آن است. “ایالات متحده منافع ما و متحدان ما هستند امن تر به عنوان یک نتیجه از مرگ او. ما ادامه خواهد داد برای محافظت از مردم آمریکا با ردیابی کردن و از بین بردن تروریست ها که به دنبال به ما آسیب برساند” آن بیشتر اضافه شده است.
ماه گذشته قاسم سلیمانی از ایران در سپاه پاسداران’ نخبگان سپاه قدس کشته شد در حمله پهپاد به دستور رئیس جمهور دونالد مغلوب ساختن پیشی جستن در بغداد, فرودگاه بین المللی.
گرفتن در آخرین جنایت ملی و بین المللی Hatke, اخبار اینجا. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی
این داستان شده است منابع از یک شخص ثالث همزمان خوراک سازمان. اواسط روز می پذیرد و هیچ مسئولیت و یا مسئولیتی در قبال آن قابلیت اعتماد و قابلیت اطمینان داده ها را از متن. اواسط روز مدیریت/اواسط روز است.com ذخایر حق تنها به تغییر و حذف و یا حذف (بدون اطلاع قبلی) محتوا در آن اختیار مطلق به هر دلیلی
ثبت نام برای همه آخرین اخبار, گالری بالا و روند ویدئوها از Mid-day.com
اشتراک
Leave a reply