مطالعه می یابد بسیاری از رستوران ها شکست در سال اول از آن تبدیل شدن به غیر قانونی به رفتن به آنها را


Illustration for article titled Study Finds Most Restaurants Fail Within First Year Of It Becoming Illegal To Go To Them

COLUMBUS, OH—تماس با ورشکستگی یک “واقعیت تاسف” برای بسیاری از زمان صاحبان کسب و کار کوچک, یک مطالعه جدید چهارشنبه منتشر شده توسط دانشگاه ایالتی اوهایو دریافتند که اکثر رستوران موفق در اولین سال از آن تبدیل شدن به غیر قانونی به رفتن به آنها را. “این ممکن است سخت به نظر برسد اما تحقیقات ما نشان داد که بیش از 90 درصد از رستوران نزدیک فقط چند ماه پس از اعلام در معرض خطر محیط زیست که در آن مردم دیگر اجازه مکرر و یا ناهار خوردن” گفت: محقق و استاد کارا کلمن و اضافه کرد که در حالی که بسیاری از bistros کافی نت ها و موسسات ناهار خوری خوب به نظر می رسد ممکن مالی پایدار در آنها تقریبا همیشه اجرا از پول هنگامی که مقامات مرحله و آن را از لحاظ فیزیکی غیر ممکن است برای کارکنان به کار و یا برای بسیاری از پایه مشتری خود را به خرید هر چیزی از آشپزخانه خود را. “متاسفانه, آن را بسیار دشوار کسب و کار و حاشیه سود از فروش مواد غذایی است که تقریبا هرگز به اندازه کافی به مقاومت در برابر چندین ماه از یک شهر ساکنان محدود بودن به خانه های خود و دیگر مجاز به کار کردن و یا سفر. واقعیت این است که مهم نیست که شما چقدر خوب غذایی است که کسی که اولین بار دستگیر می شود و یا با یک سیلی $10,000 خوب برای تلاش به غذا خوردن در شما ایجاد می تواند شما را از بین ببرد.” در مطبوعات زمان Coleman, توصیه صاحبان رستوران ها به منظور بالا بردن حداقل 10 میلیون دلار به 15 میلیون دلار بودجه اضافی اگر آنها می خواستند برای زنده ماندن در سال آینده.

تبلیغات

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im