در سراسر کشور پس از مستند بسیاری از دستمزد روزانه کارگران در تلاش بودند به ترک شهر و یا دولت به بازگشت به خانه.

یک کامیون سرعت پایین زدم 8 کارگران که شده بود منحرف بازگشت از مرز دولت است. از 8, 4 کارگران را به شکست در برابر صدمات در حالی که 4 بستری شده است به یک بیمارستان است. ویرر پلیس باید ثبت یک گزارش علیه راننده کامیون است.
در سراسر کشور پس از مستند بسیاری از دستمزد روزانه کارگران در تلاش بودند به ترک شهر و یا دولت به بازگشت به خانه. بسیاری از کارگران که گرفتار شده بود در مرزهای دولتی بودند بازگشت به عقب به سمت ویرر و Vasai. در ساعت 3 صبح امروز یک کامیون سرعت پایین زدم 8 نفر در نزدیکی Bharol روستا در ویرر در بمبئی-Ahemdabad بزرگراه.
افراد آسيبديده بودند با عجله به نزدیکترین بیمارستان که در آن 4 نفر اعلام شد مرده است. از مرحوم دو نفر شناسایی شده اند که رامش Bhat و Nikhil Pandya, در حالی که دیگران هنوز شناسایی می شود. دیگر مجروح پایدار هستند. ویرر پلیس رزرو راننده کامیون که فرار از این نقطه پس از حادثه.
گرفتن در آخرین جنایت ملی و بین المللی Hatke, اخبار اینجا. همچنین, دانلود بازی جدید, mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی
ثبت نام برای همه آخرین اخبار, گالری بالا و روند ویدئوها از Mid-day.com
اشتراک
Leave a reply