آسم بیمار پاسبان بود تحت درمان در یک بیمارستان در Charkop پس مارس 22 اما درگذشت و در روز پنج شنبه

در مجموع 13 بمبئی پرسنل پلیس فوت کرده اند با توجه به COVID-19
یک زن 52 ساله پاسبان از پلیس بمبئی متصل به Malvani ایستگاه پلیس تسلیم رمان coronavirus در روز پنج شنبه. این پاسبان عنوان Jagdish Pote نمی شد نگه داشتن خوبی بود و تحت درمان در Charkop بر اساس Shivam بیمارستان پس از مارس 22.
این پاسبان بود که از آسم رنج می برند و او تحت یک COVID-19 تست چند روز پیش. امروز گزارش خود آمد و گفت: یک منبع پلیس از Malwani پلیس. در مجموع 13 پرسنل پلیس (از جمله مرحوم) از Malwani ایستگاه پلیس شد تست مثبت از COVID-19 و بستری در بیمارستان های مختلف در سراسر شهرستان.
از جمله مرحوم 13 بمبئی پرسنل پلیس فوت کرده اند با توجه به COVID-19. او اضافه شده است.
گرفتن در آخرین جنایت ملی و بین المللی Hatke, اخبار اینجا. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی.
اواسط روز است که در حال حاضر در تلگرام. اینجا را کلیک کنید برای پیوستن به کانال ما (@middayinfomedialtd) و اقامت به روز شده با آخرین اخبار