35 ساله دکتر که ساکن Dharavi آزمایش مثبت در روز پنج شنبه

این تصویر استفاده شده است بازنمودی تنها هدف
تازه مورد COVID 19 پدید آمده از Dharavi که همچنین از پزشکی برادری. 35 ساله دکتر که ساکن Dharavi آزمایش مثبت در روز پنج شنبه.
مانند بسیاری از موارد دیگر در شهرستان مدنی مقامات گفت که او تا به حال هیچ سابقه مسافرت های بین المللی. “او در حال بستری در Raheja بیمارستان و ما را به قرنطینه همه زندگی خود را در ساختمان. ما در حال ردیابی خود را در معرض خطر تماس” سعید مدنی رسمی.
او اضافه کرد که دکتر اطلاع BMC که برخی از بیماران ممکن است آلوده شده اند. این مقام گفت که دکتر جراح با Wockhardt بیمارستان.
گرفتن در آخرین بمبئی, اخبار جنایت, اخبارامور جاری و همچنین یک راهنمای کامل در بمبئی از مواد غذایی برای همه چیز برای انجام و حوادث در سراسر شهر در اینجا. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی
Leave a reply