آکسفورد, دانشگاه, دانشمندان, تست آزمایشی واکسن علیه COVID-19 هدف به immunise بیش از 10 ، 000 مردم برای تعیین اگر ضربه با این نسخهها کار

COVID-19 بيمار جورج گیلبرت 85 و همسرش Domneva 84 و نگه داشتن دست در طول یک سفر کوتاه به عنوان آنها در حال درمان در مناطق مختلف به عنوان بخشی از تاکتیک-R محاکمه در کمبریج. عکس /AFP
محققان بریتانیایی تست آزمایشی واکسن جدید کروناویروس در حال حرکت به مطالعات پیشرفته و با هدف immunise بیش از 10 ، 000 مردم برای تعیین اگر ضربه کار می کند. ماه گذشته دانشمندان دانشگاه آکسفورد شروع immunising بیش از 1000 داوطلب با خود را کانديد واکسن اولیه آزمایشی طراحی شده برای تست ضربه ایمنی. روز جمعه دانشمندان اعلام کردند که در حال حاضر با هدف واکسینه 10,260 مردم در سراسر بریتانیا از جمله افراد مسن و کودکان.
“مطالعات بالینی در حال پیشرفت بسیار خوبی برخوردار است و ما در حال حاضر آغاز مطالعات برای ارزیابی چگونه به خوبی این واکسن باعث پاسخ ایمنی بدن در افراد مسن و برای تست اینکه آیا این می تواند به ارائه حفاظت در سطح وسیع تری جمعیت گفت:” اندرو Pollard سر آکسفورد واکسن ، حدود ده های مختلف تجربی واکسن در مراحل اولیه بشر تست و یا آماده برای شروع عمدتا در چین و اروپا و آمریکا است.
دانشمندان هرگز ایجاد واکسن از ابتدا این سریع و آن را به دور از روشن است که هر یک از نامزدها در نهایت اثبات بی خطر و موثر است.
گرفتن در آخرین جنایت ملی و بین المللی Hatke, اخبار اینجا. همچنین دانلود جدید mid-day اندروید و iOS نرم افزار برای دریافت آخرین به روز رسانی.
اواسط روز است که در حال حاضر در تلگرام. اینجا را کلیک کنید برای پیوستن به کانال ما (@middayinfomedialtd) و اقامت به روز شده با آخرین اخبار
این داستان شده است منابع از یک شخص ثالث همزمان خوراک سازمان. اواسط روز می پذیرد و هیچ مسئولیت و یا مسئولیتی در قبال آن قابلیت اعتماد و قابلیت اطمینان داده ها را از متن. اواسط روز مدیریت/اواسط روز است.com ذخایر حق تنها به تغییر و حذف و یا حذف (بدون اطلاع قبلی) محتوا در آن اختیار مطلق به هر دلیلی
ثبت نام برای همه آخرین اخبار, گالری بالا و روند ویدئوها از Mid-day.com
اشتراک
Leave a reply