نحوه تهیه و ادویه رستوران مرغ سرخ شده کنتاکی مرغ سوخاری بیشتر بخوانید به روش KFC در خانه بدون اجاق گاز منتشر شده در 16-04-199 73239 بازدید 4 نظرات
زمان مطالعه تقریبی: 6 دقیقه
طرز تهیه و ادویه جات ترشی جات رستوران مرغ سرخ شده مرغ سوخاری کنتاکی روش KFC در خانه و بدون اجاق گاز

6 ژوئیه روز جهانی مرغ سرخ شده است. مرغ سرخ شده کنتاکی که با نام KFC نیز شناخته می شود ، یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای رستوران و فست فودها است. غذای اختراع شده فرزند یک خانواده فقیر آمریکایی است مرغ سوخاری که بعداً صاحب یکی از بزرگترین زنجیره های رستوران در جهان شد. اگرچه آمریکایی ها عاشق مرغ کنتاکی هستند ، اما از قضا به آن مرغ سوخاری “غذای پمپ بنزین” گفته می شود زیرا اولین شعبه کوچک و فقیر رستوران در سال 1964 در یک پمپ بنزین در ایالات متحده تاسیس شد. مرغ سوخاری این امر به این دلیل بود که هروالد سندرز ، مخترع مرغ کنتاکی ، کارگر پمپ بنزین ساده بود ، و او تجارت کوچک خود را در آنجا آغاز کرد مرغ سوخاری تا از کار اخراجش از پمپ بنزین برای کار دوم خود جلوگیری کند. اگرچه فرمول اساسی برای پخت و پز مرغ کنتاکی هنوز یکی از مهمترین مرغ سوخاری اسرار در جهان است ، اما اکنون همه می دانند که 11 عدد ادویه برای تهیه آن لازم است و البته نمک و فلفل نیز مؤلفه های اصلی مرغ سوخاری این ادویه ها هستند. آیا می دانید چگونه مرغ سرخ شده مانند بیرون و رستوران تهیه کنید؟ طرز تهیه مرغ سرخ شده کنتاکی را در یک رستوران حرفه ای مرغ سوخاری ، خوشمزه و کرکی در مجله Cyrus بخوانید.

فروش آنلاین Ofogh Kourosh

طرز تهیه رستوران مرغ سرخ شده کنتاکی

طرز تهیه و ادویه جات ترشی جات رستوران مرغ سوخاری مرغ سرخ شده کنتاکی روش KFC در خانه و بدون اجاق گاز

مواد لازم برای 5 نفر
پاهای مرغ با پوست: 15 قطعه

آرد گندم: 200 گرم

پودر بیکینگ: 1 قاشق چایخوری مرغ سوخاری

نمک و فلفل سیاه تازه زده شده: به مقدار دلخواه

پودر آویشن: 1 و 1 قاشق چایخوری

پودر پیاز: 1 و 2 قاشق چایخوری

پودر جعفری خشک: 1 و 1 قاشق چایخوری

پودر ریحان خشک: 1 و 2 قاشق چایخوری

پودر سیر: 1 و 2 قاشق چایخوری

زردچوبه: 1 و 1 قاشق غذاخوری

پودر پاپریکا: 1 و 1 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز داغ: 1 قاشق چایخوری (یا بسته به سلیقه شما کمتر است)

حتما 2 روش برای تهیه 2 یا 4 کیک شکلاتی تخم مرغ ساده مرغ سوخاری و شکلاتی را بخوانید؛ پایه کیک تولد و عروسی
تخم مرغ: 3 قطعه

شیر: 2 لیوان

سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری

روغن: در صورت نیاز

 

نحوه تهیه

طرز تهیه و ادویه جات ترشی جات رستوران مرغ سرخ شده کنتاکی روش KFC در خانه و بدون اجاق گاز

اما چگونه مرغ سرخ شده درست کنیم؟ مرغ سوخاری برای تهیه مرغ سرخ شده کنتاکی ، ابتدا همه ادویه ها را در یک کاسه مناسب مخلوط کنید. در یک کاسه دیگر ، سه تخم مرغ را بشکنید و با یک قاشق یا دست یا میکسر برقی خوب مخلوط کنید. مرغ سوخاری کمی تخم مرغ زده شده نمک و فلفل سیاه بپاشید. برای هر لیوان شیر به یک قاشق غذاخوری سرکه سفید احتیاج داریم. 2 لیوان شیر را درون یک کاسه بریزید و دو قاشق غذاخوری سرکه سفید اضافه کنید. حدود 15 دقیقه صبر کنید مرغ سوخاری تا شیر غلیظ شود.

 

ساق مرغ را بشویید و آنها را درون یک صاف کننده بگذارید مرغ سوخاری تا کاملاً کم آب و خشک شوند. سپس ساقه مرغ را به طور کامل در مخلوط ادویه فرو کنید. در یک ظرف بزرگ روتختی ، ساقه مرغ را قرار داده و شیر مرغ سوخاری تغلیظ شده را روی آنها بریزید. درب آن را ببندید و به مدت 2 تا 3 ساعت یخچال و فریزر کنید. ساقه مرغ را از یخچال خارج کنید. تخم مرغ ها را به خوبی در یک کاسه جداگانه ضرب کنید. سپس ابتدا هر یک مرغ سوخاری از ساقه های مرغ طعم دار را درون آرد گندم فرو کنید ، مرغ سوخاری سپس در تخم مرغ آغشته کرده و دوباره در آرد گندم غوطه ور کنید تا همه قسمت ها خیس شوند.