انواع ماهی تازه را چگونه شناسایی کنیم

 

ماهی ها مهره داران آبزی خونسرد هستند که هم در دریا و هم در آب شیرین یافت می شوند. بسیاری از ماهی‌های خوراکی منابع بسیار خوبی از مواد مغذی هستند، از جمله اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین، ویتامین‌های گروه B، ید و کلسیم، اما ماهی‌ها همچنین خطر نگهداری سموم و انگل‌ها را دارند و خیلی سریع‌تر از سایر گوشت‌ها فاسد می‌شوند، به همین دلیل است. خرید ماهی تازه، در فصل و برداشت پایدار بسیار مهم است.

برای خرید انواع ماهی تازه جنوب اینجا کلیک کنید.

با یکی از مربیان جدید خود آشنا شوید

شروع کنید

نحوه خرید ماهی

خوردن ماهی نباید برای محیط زیست مضر باشد، اما مهم است که در مورد انواع ماهی ها تحقیق کنید و زمانی که در فصل هستند یاد بگیرید. شام و ناهار خود را بر اساس در دسترس بودن آنها برنامه ریزی کنید تا مطمئن شوید که در ماهیگیری بی رویه شرکت نمی کنید.

 

هنگام خرید ماهی دقت کنید که آبشش قرمز روشن باشد و چشم ها فرورفته نباشد. این نشانه ها به معنای تازه بودن ماهی است. ماهی بخرید که بوی تازه داشته باشد، نه خیلی ماهی، که می تواند نشان دهنده باکتری باشد. به دنبال ماهی کامل باشید که براق (نه کسل کننده) و سفت (نه چروکیده) باشد. چشم ها باید سیاه روشن (خاکستری مات نباشد) و محدب (به سمت بیرون گرد – نه صاف) باشند. رنگ گوشت در بین گونه ها متفاوت است اما فیله ها نباید در اطراف لبه ها قهوه ای باشند.

 

6 ماهی در خطر انقراض که باید مراقب آنها باشید

برای بسیاری از ما، ماهی تنها غذای وحشی است که می خوریم. این بدان معناست که هنگام انتخاب ماهی، نه تنها باید به این فکر کنیم که چه چیزی می‌خواهیم بخوریم، بلکه باید از کجا می‌آید. صید بیش از حد می تواند گونه های آسیب پذیر را به خطر بیندازد، و صیدهای جانبی – ماهی هایی که به طور اتفاقی هنگام برداشت انواع دیگر ماهی ها صید می شوند – می تواند به اکوسیستم های دریایی آسیب برساند. برخی از ماهی های خوراکی در خطر انقراض عبارتند از:

 

ماهی تن آبی باله در خطر انقراض است. اگرچه جمعیت ماهی تن آبی وحشی اقیانوس آرام در ایالات متحده کمتر از سطح هدف است، ماهی تن صید شده توسط ایالات متحده پایدار در نظر گرفته می شود زیرا سیاست هایی در حال حاضر برای جلوگیری از صید بی رویه وجود دارد.

ماهی قزل آلا اقیانوس اطلس وحشی از خلیج مین در خطر انقراض است و وضعیت حفاظت شده دارد. بیشتر ماهی قزل آلا اقیانوس اطلس ایالات متحده پرورش داده می شود.

ماهی قزل آلا شینوک از رودخانه ساکرامنتو و رودخانه کلمبیا بالایی در خطر انقراض هستند، در حالی که چندین گونه دیگر از ماهی قزل آلا شینوک در معرض تهدید قرار دارند. ماهی قزل آلا شینوک از آلاسکا پایدار در نظر گرفته می شود.

ماهی قزل آلا کوهو از سواحل کالیفرنیای مرکزی در خطر انقراض است، در حالی که ماهی قزل آلا کوهو از رودخانه کلمبیا پایین، سواحل اورگان، جنوب اورگان و سواحل کالیفرنیای شمالی در معرض تهدید هستند. ماهی قزل آلا کوهو از آلاسکا پایدار در نظر گرفته می شود.

ماهی قزل آلا چشم جورابی از رودخانه مار در خطر انقراض است.

قزل آلای سر فولادی در کالیفرنیای جنوبی در خطر انقراض هستند و در دره مرکزی کالیفرنیا، سواحل کالیفرنیا، رودخانه کلمبیا، پوگت ساوند، حوضه رودخانه اسنیک و رودخانه بالایی ویلامت در معرض خطر هستند.

طرز تهیه ماهی

پس از خانه، ماهی را زیر آب بسیار سرد بشویید تا باکتری های سطحی از بین بروند. ماهی شسته شده را با حوله کاغذی یا حوله آشپزخانه تمیز خشک کنید و در کاغذ مومی یا پلاستیک بپیچید تا قرار گرفتن در معرض اکسیژن به حداقل برسد. اگر قرار نیست روزی که ماهی می‌خرید، ماهی بخورید، ماهی بسته‌بندی شده پلاستیکی را روی یخ خرد شده در یخچال بگذارید.

 

ماهی به سختی پختن شهرت دارد، زیرا وقتی بیش از حد پخته شود طعم بسیار خشکی دارد و ماهی سریعتر از سایر پروتئین ها پخته می شود. پروتئین‌های ماهیچه‌های ماهی که برای دماهای سرد بهینه شده‌اند، می‌توانند در دمای اتاق شروع به انعقاد کنند و اکثر ماهی‌ها در حدود ۱۴۰ درجه فارنهایت خشک می‌شوند. گوشت ماهی شکننده است زیرا کلاژن کمی دارد، به این معنی که گوشت به راحتی به سطوح می چسبد.

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik türkçe anime izle Fethiye Escort android rat duşakabin fiyatları fud crypter hack forum instagram beğeni bayan escort - vip elit escort html nullednulled themesbuy stripe accountMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme Nakite Çevirmeinstagram takipçi satin al poultry processingLevitraMobil Ödeme BozdurmaMobil Ödeme Bozdurmatiktok takipçi satin al tesisatçısanal sunucuMobil Ödeme Bozdurma Vodafone Mobil Ödeme Bozdurma